Skip to content

Как работи

Услугата на
Taste That Box

Ти избираш своят седмичен план​
Без значение дали ще готвиш само за себе си или за своето семейство - имаме точния план за теб. Той работи спрямо твоя график - лесно можеш да пропуснеш седмица, смениш рецепта или да го канселираш.
1
Ще ти доставим твоите избрани рецепти
Веднъж на седмица ще получаваш твоята кутия с предварително избрани рецепти и висококачествени продукти.
2
Сготви, хапни и се наслади
Превърни готвенето в забавление. Никога вече не се чуди "Какво ще вечеряме?" - с нас вечерята е винаги разнообразна и вкусна.

Сподели с нас твоето мнение, а ако вдъхновим фуд блогъра в теб ни тагни с #tastethatbox.
3
Лесно е да сготвиш нещо вкусно и здравословно, дори и за любител - ценител като мен,който е зле с организацията. Идеята,пазара и точните пропорции - всичко идва вкъщи. Харесва ми! Много!
Юлия Трайкова
Персонален Пилатес Инструктор
Emma Mitrova
Много ми липсваше такъв тип качествена компания в България досега. Изключително разнообразни рецепти, бързи за приготвяне, с лесни инструкции и много здравословни. Има за всекиго по нещо. Освен това не слагат излишни съставки, които всеки има у тях (като зехтин, напр.) и са доста еко 🙂 Най-много ми харесва, че вече не водим разговора “какво ще вечеряме”
Емма Митрова
Търговски директор Топ Принт София
Като човек свикнал на такъв тип услуги в ежедневието си извън България. Taste That Box, с техния професионализъм, интересни и вкусни рецепти, са глътка свеж въздух на фона на подобни услуги предлагани в София. Препоръчвам на всеки.
Пламена Йотова
Архитект
Интересни и иновативни рецепти, които разнообразяват ежедневието. Здравословна храна и добро качество, доставени до вкъщи. Нямаме търпение да експериментираме още! Мерси за услугата.
Мария Бъчварова
Бранд Маркетинг Мениджър
Страхотен продукт! Не само ми спестява ценно време, но и допринасе за разнообразието на менюто вкъщи. Продуктите винаги са свежи и с високо качество. Силно препоръчвам!
Георги Иринков
Финансов Менидджер
Страхотна концепция, която осигурява на семейството ми разнообразна вечеря всяка седмица. Харесва ми, че опитваме и по-различни храни без да трябва да обикаляме и да купуваме големи количества от различни съставки, а снимките позволяват и на неопитните готвачи да се включат в кухнята.
Биляна Чесновски
Ивент Мениджър

Защо да избереш

Taste That Box

За да спестиш време
За да получиш точни продукти
За да пробваш нови рецепти
За да се научиш да готвиш
За да не изхвърляш излишна храна
За да не ходиш до магазина

често задавани

Въпроси

Предварително ще ви информираме за конкретен ден и часови диапазон на доставката. Ако дадена седмица денят за доставка не ви устройва, може лесно да го смените чрез нашия уебсайт. Нашите шофьори ще ви позвънят, когато са близо до адреса, за да потвърдят, че ще може да приемете кутията.
Качеството на храната и хигиената по време на приготвянето на всяка кутия са наш първи приоритет. Имаме стриктни мерки за безопасност, които подлежат на редовни вътрешни и външни проверки и контрол.
Винаги можете да пропуснете седмица или да замразите вашия абонамент през нашия уебсайт. Единственото условие е да ни информирате преди вторник, 23:59 часа седмицата преди насрочената доставка.